menu Sluit menu

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BGN

bgnlogo

Op de volgende site kan je checken welke zorgverzekeraar wat vergoedt:

http://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html

 

VOLG EEN COACHINGS-TRAJECT BIJ MIJ EN KRIJG EEN UNIEKE CODE VOOR EEN COLLECTIVITEITSKORTING BIJ DE ZORGVERZEKERAAR

Gezond leven, minder betalen!

Om u te bedanken dat u met een gewichtsconsulent van GCN een coaching traject in gaat  willen we u graag belonen met een lagere zorgpremie voor het hele gezin.

Vanaf 2015 kunt u de zorgverzekering kiezen die bij u past. Een mooie gelegenheid om te checken of u nog steeds de meest geschikte zorgverzekering voor uw situatie hebt. Prijsverschillen tussen zorgverzekeringen zijn vaak groter dan mensen denken. Door u zorgverzekering eens goed onder de loep te nemen kunt u zo tientallen euro’s besparen. Let u alleen op de prijs? Of is een goede dekking voor u het belangrijkst?

 

Voor dit lopende jaar en komende jaar kunt u gebruik maken van kortingen via het collectief Fit & Gezond lifestyle met daarin de volgende zorgverzekeraars: Agis, Menzis, VGZ,  Avero Achmea, Delta Lloyd, Ohra, ONVZ of de Amersfoortse.

Een speciale aanbieding voor klanten van een GCN consulent;  vanaf 2015 verzekeren vanaf € 66,54 per maand of de huidige polis omzetten naar een kortingscollectief of een pakket zelf samen stellen en daaruit de voordeligste uitzoeken.

Kijk op het speciale zorgportaal van Fit & Gezond Lifestyle: www.fitengezondlifestyle.nl

Let op dat u de unieke code die u van uw GCN consulent ontvangt vermeld bij de aanvraag, dit aanbod is uitsluitend voor klanten (en hun gezinsleden) van een GCN consulent.  Deze code vult u in bij het vakje: Naam sportcentrum-plaats.

Uw gezondheid is nu uw voordeel!

 

Met slanke groet,

 

Monique Willems

logo GCN